Ne jemi të lumtur që ju kemi këtu dhe mezi presim t'ju tregojmë të mahnitshmen punën që bëjmë. Ne prodhojmë thasë letre.

Ekipi ynë i profesionistëve me përvojë kanë njohuritë dhe aftësitë për të trajtuar çdo projekt që mund të na hidhni. Ne krenohemi me punën tonë dhe përpiqemi të ofrojmë shërbimin më të mirë të mundshëm me një çmim të përballueshëm çmimi.

Ajo që na dallon nga konkurrenca është përkushtimi ynë ndaj tij kënaqësinë e klientit dhe vëmendje ndaj detajeve. Nuk do të lëmë kurrë një projekti i papërfunduar dhe garanton se puna do të kryhet siç duhet.

Daku paper sack services image 1

Përshtatje sipas dëshirës tuaj

Daku paper sack services image 2

Zgjidhni madhësinë tuaj të preferuar

Daku paper sack services image 3

Shihni në veprim

Daku paper sack quality icon

Cilësi e garantuar

Daku PS shpk prodhon thasë me përmasa të ndryshme dhe dizajne të ndryshme sipas kërkesës tuaj.

Daku paper sack paper icon

Bërë nga letra

Produktet tona janë tërësisht nga letra cilësore.

Daku paper sack location icon

Prodhuar në Kosovë

Daku PS shpk prodhon thasë letre prodhues në Kosovë, por produktet tona përdoren në të gjithë botën.

Daku paper sack recycle icon

Plotësisht i riciklueshëm

Produktet tona janë tërësisht të riciklueshme.

Lidhu me ne në rrjetet sociale

Daku paper sack facebook icon Daku paper sack whatsapp icon
Daku paper sack to top icon