Daku P S shpk është kompani që merret me prodhimin e thasëve prej letre të cilësisë së lartë.

DAKU P S Shpk është themeluar në vitin 2016 dhe gjendet në Gjilan të Kosovës. Prodhimi i tij përdoret për materiale ushqimore dhe gjithashtu për materiale ndërtimi si çimento dhe gjithashtu ngjitës pllakash.

DAKU është e fokusuar në prodhimin e materialeve të ndërtimit por gjithashtu mund të prodhojë thasë letre të dimensioneve të ndryshme sipas nevojave të klientëve. Ne ofrojmë edhe printim 1-5 ngjyra në varësi të kërkesës së klientit. Prodhimi është plotësisht automatik dhe ne ju ofrojmë thasë letre me cilësi më të mirë. Makineritë janë të prodhuesve evropianë të vitit 2022 me kapacitet të lartë që mund të arrijë deri në 120,000 thasë letre për 24 orë. Me një kapacitet të tillë ne ofrojmë çmime shumë konkurruese.

Ne ju ofrojmë thasë letre me cilësi të lartë për shkak të stafit të kualifikuar i cili fokusohet në prodhimin në mënyrë që klienti ynë të jetë i kënaqur

Ne krenohemi që jemi një partner i besueshëm për klientët tanë dhe qëllimi ynë është të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë.

Faleminderit që zgjodhët Daku P S shpk. Nëse keni nevojë për më shumë informacion në lidhje me kompaninë tonë ose keni ndonjë pyetje në lidhje me shërbimet tona, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni. Ne jemi gjithmonë të gatshëm të ndihmojmë dhe mezi presim të punojmë me ju.
Kontaktoni me ne

Daku paper sack about image Daku paper sack about image 2

Lidhu me ne në rrjetet sociale

Daku paper sack facebook icon Daku paper sack whatsapp icon
Daku paper sack to top icon